Termeni și Condiții

ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA S.R.L. („Societatea”) este operatorul acestui site. Societatea are sediul social in Bucuresti, str. Amilcar C. Sandulescu, nr. 7, sector 6, este inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/9802/1996 si are cod de inregistrare fiscal RO 8955860.

„Afliati” in sensul acestor termene si conditii inseamna in relatie cu Societatea, orice corporatie sau societate comerciala controlata de, care controleaza sau este sub controlul comun al Societatii sau al oricarei corporatii sau societati comerciale in care Societatea sau oricare dintre Afiliatii acesteia detine o minoritate de actiuni, detinand control (direct sau indirect) prin mai mult de cincizeci de procente (50%) din drepturile de vot sau actiuni in respectiva entitate sau societate comerciala, sau atunci cand respectiva relatie este de fapt control ,,de facto”;

Politici si declaratii
Va rugam sa va familiarizati cu celelalte politici ale Societatii:

Termene si conditii
Aceste termene si conditii (asa cum vor fi modificate periodic) („Termenele si conditiile”) reglementeaza utilizarea site-ului. Prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu aceste Termene si conditii. Nu trebuie sa acceptati aceste termene si conditii, respectiv sa utilizati site-ul, daca nu sunteti de acord cu acestea.

Continutul site-ului are rolul de a furniza informatii generale si profesionale in cazul aplicatiilor de tip web care sunt utilizate in vederea incheierii/ executarii unor contracte. Societatea isi va exercita in mod rezonabil abilitatile si preocuparea in scopul functionarii site-ului. Societatea nu face nicio declaratie, nu promite si nu garanteaza, expres sau implicit, in ceea ce priveste site-ul sau informatiile continute in acesta (inclusiv, dar fara a se limita la exactitatea sau caracterul complet al informatiilor (inclusiv informatiile despre bunuri si servicii de pe site). Societatea nu poate garanta accesul total, neintrerupt si sigur la site si nu va fi raspunzatoare daca din orice motiv site-ul (sau orice continut sau caracteristici ale acestuia) nu este disponibil in orice moment si pentru orice perioada de timp.

In masura maxima permisa de lege, nici Societatea, nici Afiliatii acesteia nu vor fi responsabili pentru costuri, cheltuieli, pierderi sau deteriorari rezultate in mod direct sau indirect din utilizarea, in legatura cu sau incapacitatea de utilizare a site-ului sau informatiilor de pe site.

Anumite link-uri hypertext de pe site va vor directiona catre site-uri care nu sunt sub controlul Societatii sau al Afiliatilor. Atunci cand accesati aceste link-uri parasiti site-ul nostru, iar Societatea si Afiliatii nu au control asupra site-urilor pe care sunteti directionat, astfel incat nu vom fi responsabili sau raspunzatori pentru materialele si informatiile de pe aceste site-uri care nu sunt sub controlul Societatii sau al Afiliatilor. In cazul in care un link hypertext va directioneaza catre un site care este sub controlul Societatii sau al Afiliatilor, se vor aplica Termenele si Conditiile acelui site.

Putem sa va punem la dispozitie programe software sau materiale detinute sau administrate de societati terte („Materiale terte”). Trebuie sa utilizati Materialele terte doar in scopul in care acestea au fost create si furnizate catre dvs. Nu aveti dreptul sa partajati Materialele terte cu nicio alta persoana.

Acest site a fost creat pentru utilizarea doar in scop profesional si comercial de catre dvs. conform unui contract. Utilizarea acestui site si a continutului sau in alte scopuri decat cele contractuale fara obtinerea consimtamantului scris prealabil al Societatii este strict interzisa.

Informatiile de pe site nu constituie o oferta de contractare a unor investitii in legatura cu titluri de valoare sau financiare emise de catre sau in numele Societatii. De asemenea, informatiile nu sunt de natura celor de a fi luate in considerare sau care pot fi invocate in luarea unei decizii de investitii in Societate. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa consultati un expert financiar. Rezultatele obtinute de Societate pana la aceasta data nu garanteaza rezultate similare pe viitor.

Daca nu se stipuleaza altfel, toate materialele accesibile prin utilizarea site-ului, inclusiv marci inregistrate, copyright, desen industrial, text, grafice, fotografii si continut prezentat, reprezinta in totalitatea lor proprietatea intelectuala detinuta de, controlata de sau sub licenta Societatii sau Afiliatilor acesteia. Societatea si Afiliatii acesteia isi rezerva toate drepturile asupra proprietatii intelectuale. Nu puteti utiliza continutul site-ului decat daca exista un contract in acest sens sau acordul expres al proprietarului acestuia sau in cazurile permise de lege. Copierea, publicarea, difuzarea, modificarea, distribuirea sau transmiterea oricarui tip de continut de pe site, in orice mod, fara aprobarea noastra prealabila scrisa, este strict interzisa.

Nimic din continutul site-ului nu poate fi interpretat in sensul acordarii in mod implicit, sau prin efectul ,,estoppel” sau in alt mod, a unei licente sau a unui drept sub un brevet sau marca inregistrata ale Societatii sau ale unui tert. Nimic din continutul site-ului nu poate fi interpretat in sensul acordarii unei licente sau a unui drept de copyright ale Societatii.

Toate denumirile de marci, produse si servicii si titluri utilizate pe site sunt marci inregistrate si denumiri inregistrate ale respectivilor proprietari, inclusiv ale Societatii si Afiliatilor acesteia. Societatea nu pretinde niciun drept de proprietate ori vreo afiliere cu marcile inregistrate ale tertilor care apar pe site. Marcile inregistrate ale tertilor sunt utilizate doar in scop de identificare a produselor si serviciilor respectivilor proprietari, iar utilizarea acestor marci pe site nu trebuie interpretata ca o sustinere de catre Societate sau sponsorizare a Societatii.

In cazul in care unul din cititorii materialelor publicate pe site de catre Societate raspunde cu anumite informatii, inclusiv date de ,,feedback” precum intrebari, comentarii, sugestii sau aprecieri cu privire la continutul respectivelor materiale, informatiile se considera neconfidentiale si nu vom avea nicio obligatie cu privire la astfel de informatii si vom fi liberi sa reproducem, sa utilizam, sa dezvaluim, sa distribuim informatia catre terti, fara vreo limitare. Vom fi liberi sa utilizam orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in astfel de informatii in orice scop, inclusiv dar fara a se limita la dezvoltarea, producerea sau comercializarea de produse care includ astfel de informatii.

Societatea poate aduce modificari site-ului, inclusiv Termenelor si Conditiilor, in orice moment, fara o notificare in acest sens. Va rugam sa verificati in mod regulat actualizarile de pe aceasta pagina. Modificarile si actualizarile devin valabile si aplicabile imediat ce le publicam, iar dumneavoastra trebuie sa respectati noile Termene si Conditii daca utilizati site-ul.

Aceste Termene si Conditii sunt elaborate si vor fi guvernate in conformitate cu legislatia din Romania. Partile, in mod irevocabil, stabilesc competenta instantelor de drept comun din Romania, in ceea ce priveste orice reclamatie, litigii sau neintelegeri care rezulta din sau au legatura cu aceste Termene si Conditii.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram