Despre Töpfer

Povestea Töpfer a început în 1911, în Böhlen, Leipzig cu o dorință: să fim autentici și să punem suflet în tot ceea ce facem ca să îi fie bine bebelușului tău.

De atunci călătoria noastră a ajuns în toată lumea, prin spiritul nostru autentic și dragostea pentru calitate, de aceea avem colegi și parteneri în toate colțurile lumii, mai exact în 25 de țări.

Avem experiență în tot ceea ce înseamnă produse alimentare pentru bebeluși și cosmetice atât pentru cel mic, cât și pentru mămici. Punem suflet împreună pentru binele copilului tău și acest lucru se poate observa în cei 100 de ani, de când suntem alături de părinți cu produse calitative.
Misiunea noastră este să susținem părinții la început de drum și să fim alături de mame atât în timpul sarcinii, alăptării, cât și pe perioada dezvoltării celui mic. Suntem definiți de sustenabilitate, iar natura este foarte importantă pentru noi și acest lucru isi pune amprenta în toate produsele noastre.

Încă din 1923, alegem ingrediente și produse naturale din DIetmannsried, chiar din inima regiunii Allgäu. Laptele proaspăt din alimentele Töpfer pentru bebeluși provine din fermele Allgäuer, cerealele sunt certificate de UE iar produsele noastre cosmetice sunt certificate BDIH, folosind o combinație de experiență și ingrediente proaspete și alese cu grijă și drag, pentru tine și natură.
Ducem sustenabilitatea mai departe și prin etichetele și ambalajele folosite la împachetarea produselor. Facem orice ca să respectăm mediul, iar produsele noastre sunt obținute cu energie regenerabilă în procent de 100%.

În plus, suntem pionieri ai formulelor de lapte cu adaos probiotic și efect bifidogenic.

În ultimii 50 de ani, am dezvoltat Probifido®, un complex UNIC, brevetat, ce conține 4 specii de Bifidobacterii, prezente în flora intestinală a bebelușilor alăptați, care asigură un număr constant de probiotice vii, pentru a susține funcționarea normală a sistemului imunitar și a tractului digestiv al copilului tău.
Astfel, prin inovație, cu mulți ani de experiență în spate și prin puterea tradiției, continuăm să dezvoltăm produse cu multă dragoste și atenție, pentru tine și bunăstarea celui mic.
DESCOPERĂ MAI MULT
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram