Aceste cereale delicioase sunt recomandate atât pentru copiii mai mici, cât și pentru cei mai mari. Sunt ușor de preparat, fiind ideale ca mâncare principală sau ca gustare în orice moment al zilei. Fulgi de mere și banane de origine organica conferă cerealelor o aromă gustoasă, proaspătă.
Ambalajul desigilat se închide bine și se păstrează la loc rece, uscat și curat. Conținutul se consumă în 2-3 săptămâni de la deschidere. Pentru a evita riscul de ardere, nu încălziți cerealele în cuptorul cu microunde. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile de preparare. Dozarea corectă oferă sugarului substanțele nutritive necesare. Pregătiți cerealele înainte de fiecare masă și folosiți întotdeauna o lingură pentru a vă hrăni copilul. Asigurați-vă că dinții copilului dvs. sunt curățați în mod regulat, în special înainte de culcare.
Mod de preparare cu lapte (începând cu luna a 6-a)
Se fierb 100 ml lapte integral cu 100 ml apă, se răcesc până la temperatura de aprox. 50˚C. Se toarnă într-un bol pentru cereale, se adaugă 4 linguri (aprox. 20 g) de Cereale Töpfer Bio Griş de Grâu cu Mere şi Banane şi se amestecă. Se lasă aprox. 1 minut până ajunge la consistenţa dorită. Se serveşte la o temperatură optimă de hrănit (aprox. 37˚C).
Mod de preparare cu piure de fructe (începând cu luna a 6-a)
Se fierb 70 ml apă, apoi se răcesc până la o temperatură de aprox. 50˚C și se toarnă într-un bol pentru cereale. Adaugați 2 linguri (aprox. 10 g) de Cereale Töpfer Bio Griş de Grâu cu Mere şi Banane şi 6-7 linguri de piure de fructe (ex.: mere, pere, banane).Optional, adaugați1 linguriță de ulei organic de floarea soarelui şi amestecati. Se serveşte la o temperatură optimă de hrănit (aprox. 37˚C).